Ministrul Mediului așteptată la Alba Iulia de protestatarii împotriva poluării din Sebeș

sursa: ziarulunirea.ro

Ministrul Mediului Apelor şi Pădurilor, Graţiela Gavrilescu, a ajuns vineri 24 iulie, la orele 9.30 la sediul Prefecturii Alba. La sosire, aceasta a fost întâmpinată de circa 15 persoane, majoritatea din Sebeș, care, înarmați cu pancarte cu mesaje anti-poluare, au strigat “Vrem aer curat și un mediu sănătos!”.

Ministrul nu și-a încetinit pasul la vederea grupului de cetățeni, despre care știa că o așteaptă, și a intrat în sediul Prefecturii fără să interacționeze în vreun fel cu aceștia. O doamnă din grupul de protestatari i-a transmis cu voce tare doamnei Graţiela Gavrilescu că are încredere în ea, pentru că toți “dorim” respectarea legii.

Ana Hațegan, tânăra din Sebeș care a inițiat și inspirat protestele de amploare anti-poluare care au avut loc la Sebeș pe parcursul acestui an și care a fost ulterior chemată în judecată de compania Kronospan pentru aceste lucruri, a declarat că Ministrul Mediului a acceptat o întâlnire cu grupul de protestatari, care va avea loc la orele 11.00.

Cei care se luptă cu poluarea intenționează ca pe această cale să transmită direct șefului instituției care are drept atribuții protecția mediului și implicit a sănătății populației, doleanțele miilor de cetățeni din Sebeș și Alba Iulia pe care îi reprezintă, respectiv neregulile tehnice și juridice legate de activitatea unui mare poluator din Sebeș.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: