Implică-te!

implica-te


Implică-te ca voluntar în campania ”Opriți poluarea în Sebeș!”

O să avem întotdeuna nevoie de ajutor și de implicarea ta ca voluntar în această campanie. Timpul și energia oferite îți vor oferi oportunități de cunoaștere și de informare in multiple domenii cum ar fi comunicare cu presa, legislație și proceduri administrative, lucru în teren, etc. Este foarte simplu: trimite-ne un e-mail la contact@aer-curat.eu și vom fi bucuroși să te primim în echipa noastră!

Împartășește-ne orice idee pe care o ai despre ce acțiuni ar trebui să desfășurăm pentru împiedicarea poluării Sebeșului și haide cu orice informații ai despre ilegalitățiile comise de către companie și/sau de către autoritățile implicate!

În campania ”Opriți poluarea în Sebeș!”, vrem să lucrăm cu persoane și organizații cărora le pasă de oameni, de natură și de societatea în care trăim. Dar NU ne interesează sprijinul partidelor politice sau al firmelor/corporațiilor care prin activitatea lor dăunează în vreun fel mediului. Dacă ai idei despre ce se poate face pentru ca Sebeșul să nu mai fie poluat de Kronospan nu ezita sa ne contactezi!

Reclame

2 răspunsuri so far »

  1. 1

    katona edith said,

    putem folosi solutii fara a ne periclita sanatatea si perpetuarea

  2. 2

    Pasca Anamaria said,

    Va sustin in campania d-voastra anti poluare, locuiesc in Sebes, si am toate motivele sa pledez impotriva emanatiilor de gaze, sunt nocive intr-un mod evident. Am doi copii, fetita cea mare (2 ani) se confrunta de un an cu alergii ciudate si destul de grave,nu se rezolva nici medicamentos. Am facut niste sondaje in Kogalniceanu si am mai gasit cazuri de copii se confrunta cu acelasi diagnostic ” alergii fara leac”, pe care daca ii duci in alta parte nu mai au nimic, sau cu cazuri multiple de insuficiente respiratorii, boli pulmonare, etc .Mi s-a confirmat si de catre medicul de familie. Ar trebui sa strigam mai tare, cineva tot trebuie sa auda. Noi suntem mici dar Dumnezeu conduce Universul, de mana Lui ar trebui sa se teama pentru ca El aude, rau nu poti face la infinit si sa scapi nepedepsit. Pacat de copii nostri. Ar trebui sa ne pese mai mult! Ana


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: